Disponible el “Manual per a la incorporació del producte agroalimentari al mercat turístic”, realitzat en el sí del projecte Localitza
13 octubre, 2016Realitzat el primer seminari sobre storytelling dels productes locals del Parc Natural del Cadí-Moixeró
19 octubre, 2016Sessió inspiradora sobre l’oleoturisme a Oli Migjorn
Aquest dilluns hem reprès l’activitat amb la Taula de Treball de l’Oli del Bages! Hem començat amb una interessant Sessió inspiradora sobre oleoturisme a la finca d’Oli Migjorn, dissenyada amb l’objectiu de donar a conèixer experiències de referència centrades en l’impuls de l’oleoturisme a nivell de territori i eines i estratègies per a promocionar-lo.
Durant la sessió vam poder comptar amb les experiències del Club de Producte Oleoturisme Garrigues, iniciativa impulsada per l’Associació pel Foment del Turisme a les Garrigues que té per objectiu treballar en xarxa i difondre la cultura de l’oli i el territori, a càrrec d’Anton Bundó; Olea Soul, primera agència especialitzada en oleoturisme a Catalunya i membre del Club de Producte Oleoturisme Garrigues, a càrrec d’Ariadna Boixader; i Molí Miró Cubells, empresa oleícola que treballa en l’oleoturisme al Priorat (Cabacés), a càrrec de Fernando Miró i el seu fill.
La presentació d’aquestes experiències va permetre a les persones assistents compartir dubtes i inquietuds sobres les estratègies, els reptes i les oportunitats per al desenvolupament de l’oleoturisme tant a nivell particular com de territori.
En finalitzar la jornada, com ja comença a ser costum en les reunions de la Taula de Treball de l’Oli, vam fer un tast d’oli (en aquesta ocasió, oli corbella d’Oli Migjorn) i vam visitar la finca. Moltes gràcies Maria Àngels Rial i Joan Fernández per acollir-nos!
Aquesta és una acció que Raiels realitza en el marc del projecte “Coordinació i dinamització de la Taula de Treball de l’Oli del Bages”.