
Disponible el “Manual per a la incorporació del producte agroalimentari al mercat turístic”, realitzat en el sí del projecte Localitza
13 octubre, 2016
Realitzat el primer seminari sobre storytelling dels productes locals del Parc Natural del Cadí-Moixeró
19 octubre, 2016Sessió inspiradora sobre l’oleoturisme a Oli Migjorn
Aquest dilluns hem reprès l’activitat amb la Taula de Treball de l’Oli del Bages! Hem començat amb una interessant Sessió inspiradora sobre oleoturisme a la finca d’Oli Migjorn, dissenyada amb l’objectiu de donar a conèixer experiències de referència centrades en l’impuls de l’oleoturisme a nivell de territori i eines i estratègies per a promocionar-lo.
Durant la sessió vam poder comptar amb les experiències del Club de Producte Oleoturisme Garrigues, iniciativa impulsada per l’Associació pel Foment del Turisme a les Garrigues que té per objectiu treballar en xarxa i difondre la cultura de l’oli i el territori, a càrrec d’Anton Bundó; Olea Soul, primera agència especialitzada en oleoturisme a Catalunya i membre del Club de Producte Oleoturisme Garrigues, a càrrec d’Ariadna Boixader; i Molí Miró Cubells, empresa oleícola que treballa en l’oleoturisme al Priorat (Cabacés), a càrrec de Fernando Miró i el seu fill.
La presentació d’aquestes experiències va permetre a les persones assistents compartir dubtes i inquietuds sobres les estratègies, els reptes i les oportunitats per al desenvolupament de l’oleoturisme tant a nivell particular com de territori.
En finalitzar la jornada, com ja comença a ser costum en les reunions de la Taula de Treball de l’Oli, vam fer un tast d’oli (en aquesta ocasió, oli corbella d’Oli Migjorn) i vam visitar la finca. Moltes gràcies Maria Àngels Rial i Joan Fernández per acollir-nos!
Aquesta és una acció que Raiels realitza en el marc del projecte “Coordinació i dinamització de la Taula de Treball de l’Oli del Bages”.