Descripció:
Dinamització i coordinació tècnica del col·lectiu de Cuineres i Cuiners Slow Food Km0 de Catalunya, realitzant les següents tasques:
- Coordinació i dinamització del grup. Dinamització reunions del Consell Rector, de la coordinadora, coordinació de l’entrada de nous restaurants, acompanyament en la preparació de trobades de cuineres, suport als grups de treball.
- Control de qualitat. Preparació i anàlisi de les fitxes de candidatura i de les fitxes dels cargolet + BO, + NET i + JUST.
- Suport Acte anual Entrega de Plaques. Cerca de finançament, coordinació Mercat de la Terra, programa de l’acte i logística associada a l’esdeveniment.
- Estratègia i planificació. Suport integral al grup en la definició dels plans de treball del col·lectiu i en l’organització per al seu impuls.
- Secretaria i administració. Atenció telefònica i revisió de mails, gestió de quotes, control econòmic.
Client:
Associació de Cuineres i Cuiners Slow Food Km0
Data:
2017-2022