Jornada tècnica sobre comercialització per a petites empreses agroalimentàries

Procés participatiu “Definim el Parc Rural del Montserrat”
1 març, 2018
Experiències de les empreses agroalimentàries visitables del Vallès Occidental
2 abril, 2018
Secretaria tècnica Slow Food Catalunya km0
1 novembre, 2017
Camins de cervera
Camins escolars segurs i sostenibles de Cervera
27 agost, 2015

Jornada tècnica sobre comercialització per a petites empreses agroalimentàries

    Descripció:

    Formació adreçada a petites empreses agroalimentàries en procés de creació o bé recentment creades, que té per a objectiu oferir una visió general sobre els circuits curts de comercialització existents per a productes agroalimentaris (a la finca o obrador, al mercat, on-line, a domicili, cooperatives de consumidors, restauració, botigues especialitzades, etc.), els avantatges i inconvenients de cadascun d’ells, i aportar d’aquesta manera informació útil que ajudi al productor a definir la seva pròpia estratègia.

     

    La sessió combina la presentació de continguts teòrics, exemples, i la realització d’un exercici pràctic, que ajudi a les persones assistents a definir, o bé, revisar la seva estratègia de comercialització.

     

    Descarrega el programa de la jornada

     

    Client:

    Escola Agrària del Solsonès

    Data:

    abril 2018