Descripció:
Raiels va impartir aquesta jornada realitzada a Bagà el dia 4 de juny adreçada a productors i productores agroalimentaris de l’àmbit del Parc Natural del Cadí-Moixeró interessats en fer visitables les seves finques i obradors.
La jornada va incloure els següents apartats:
- La creació d’un producte turístic entorn del producte local.
- Principals components que ha de tenir un producte turístic relacionat amb la producció agroalimentària o artesana (ja sigui una visita guiada, un taller o una degustació).
- Procés de creació d’un producte turístic.
- Comunicació i comercialització del producte.
- Sinergies i xarxes amb altres empreses agroalimentàries i artesanes o altres sectors, com la restauració, l’agroturisme o turisme rural, entre d’altres.
- Recomanacions per millorar la qualitat de l’experiència
Aquesta jornada tècnica es complementa amb l’assessorament personalitzat a 5 de les empreses agroalimentàries participants a la formació per tal d’orientar en els millores i en el plantejament de la proposta d’experiència turística que han dissenyat aquests negocis.
Client:
Calendari:
2019