Descripció:
L’objectiu d’aquest networking ha estat el de facilitar l’establiment de sinergies i acords comercials entre les empreses de productes agroalimentaris locals de la comarca de les Garrigues i els establiments de restauració, comerç, distribució, càtering, entre d’altres perfils, tant de la comarca com de la resta de les terres de Ponent.
Des de Raiels s’ha coordinat la dinamització del networking pròpiament, tot i que la jornada ha constat d’un programa més ampli amb la intervenció, entre d’altres, d’una taula rodona amb els xefs de diferents restaurants de les comarques de Lleida sensibilitzats amb el producte local com són el Restaurant la Boscana (Bellvís), el restaurant La Cava (Tàrrega) i el restaurant Ferreruela (Lleida). Vegeu programa complert
S’ha finalitzat l’event amb un showcooking amb productes agroalimentaris de les Garrigues a càrrec del xef del Restaurant la Masia de les Garrigues (Les Borges Blanques).
Aquesta jornada va ser una iniciativa conjunta entre el Consell Comarcal de les Garrigues, l’Associació Leader de Ponent i el Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació.
Client:
Calendari:
2019