Experiències de les empreses agroalimentàries visitables del Vallès Occidental

Jornada tècnica sobre comercialització per a petites empreses agroalimentàries
1 abril, 2018
Edició del material promocional dels productes locals del Parc Natural del Cadí-Moixeró
4 juliol, 2018
Secretaria tècnica Slow Food Catalunya km0
1 novembre, 2017
Camins de cervera
Camins escolars segurs i sostenibles de Cervera
27 agost, 2015

Experiències de les empreses agroalimentàries visitables del Vallès Occidental

    Descripció:

    Jornada de treball conjunta amb les empreses agroalimentàries de la comarca que tenen experiència prèvia en visites guiades a les seves explotacions o obradors.

    L’objectiu de la jornada ha estat concretar, orientar i assessorar les propostes d’experiència (visita i/o tallers) a les empreses agroalimentàries del Vallès Occidental.

     

    Prèviament a la jornada, s’ha recomanat a les empreses participants fer una lectura prèvia de la “Guia de recomanacions per a esdevenir una empresa visitable” i també una lectura de la fitxa de treball del seminari.

    Client:

    Consorci de Turisme del Vallès Occidental

    Data:

    abril 2018