Descripció:
El projecte té per objectiu conèixer el funcionament i gestió actual dels menjadors escolars de Sant Vicenç dels Horts i avaluar les potencialitats d’avançar cap a un model de menjadors escolars que prioritzen el producte local.
La seva execució consta d’una primera fase de diagnosi, centrada en la realització d’entrevistes a les empreses gestores dels menjadors, les Associacions de Famílies d’Alumnes i les direccions de les escoles, amb l’objectiu de conèixer el funcionament actual d’aquests menjadors ; seguida d’una segona fase de presentació de resultats i de treball participatiu amb els diferents agents, per a avaluar les potencialitats d’avançar cap a aquest model de menjadors i definir els primers passos a seguir.
Aquest treball complementa el projecte Pla pel foment de la comercialització de productes agraris de proximitat al comerç local, que té com a principal objectiu augmentar la presència i visibilitat de productes agraris de Sant Vicenç dels Horts en comerços i restaurants del municipi.
Client:
Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts
Calendari:
2021