Descripció:
Coordinació d'una jornada de networking a la Segarra per tal d’impulsar el consum del producte local i la seva presència en els establiments del territori, per mitjà de la posada en contacte de productors/es i elaboradors/es agroalimentaris amb potencials compradors, com ara restaurants, allotjaments, comerços i menjadors col·lectius, de la comarca de la Segarra.
La dinàmica s’ha centrat en entrevistes ràpides en parella per tal de poder establir un primer contacte entre uns i altres, de manera que els productors/es han tingut l’oportunitat de presentar els seus productes i deixar-los tastar a responsables de negocis que puguin estar interessats en establir relacions comercials amb ells.
La jornada ha comptat amb la participació de 18 persones, representants d’11 empreses diferents: 7 empreses agroalimentàries, 2 restaurants, 1 empresa de gestió de menjadors escolars, 1 distribuïdor de productes i 1 agrobotiga d’obertura pròxima que alhora també són productors.
Client:
Consell Comarcal de la Segarra
Calendari:
2021