Assistència tècnica per al programa de reforç de les associacions i col·lectius de la Xarxa de Productes de la Terra

Estudi de diagnosi i propostes de millora del Mercat del Préssec d’Ordal
6 gener, 2019
Jornada tècnica: “Storytelling: el relat del producte agroalimentari local en restauració”
6 abril, 2019
Secretaria tècnica Slow Food Catalunya km0
1 novembre, 2017
Camins de cervera
Camins escolars segurs i sostenibles de Cervera
27 agost, 2015

Assistència tècnica per al programa de reforç de les associacions i col·lectius de la Xarxa de Productes de la Terra

bdr

    Descripció:

    L’objectiu principal d’aquest projecte és enfortir les associacions i col·lectius d’empreses de la Xarxa de Productes de la Terra, i s’estructura en les següents fases:

    • Diagnosi sobre l’estat actual de les associacions i col·lectius d’empreses, que identifica les principals problemàtiques i potencialitats d’aquests grups.
    • Jornada d’intercanvi i inspiració, de presentació dels resultats de la diagnosi i treball conjunt per a la resolució dels principals reptes identificats. Febrer 2019
    • Jornada de valoració amb les associacions, per a la posada en comú dels avenços realitzats des de la jornada d’intercanvi i inspiració. Octubre del 2019

    Entre les fases 2 i 3, s’han dut a terme assessoraments personalitzats a algunes de les associacions que ho han sol·licitat.

    Aquest projecte s’ha realitzat en col·laboració amb Coemprèn, cooperar per crear.

    Client:

    Diputació de Barcelona. Àrea de desenvolupament econòmic local

    Data:

    2018-2019