Descripció:
Des del PNCM es planteja la necessitat de reforçar a les microempreses agroalimentàries de l’espai natural protegit i iniciar una acció bàsica consistent en l’anàlisi de la distribució actual dels productes locals del Parc Natural del Cadí-Moixeró i la identificació de possibles accions col·lectives de suport per millorar l’actual sistema de distribució.
Aquesta anàlisi es desglossa en les següents fases:
- Establiment de contacte amb els productors i productes de l’àmbit territorial del Parc Natural del Cadí-Moixeró i realització d’un qüestionari.
- Recollida d’informació sobre altres iniciatives de distribució conjunta que s’han gestat darrerament, durant el temps de confinament i que poden servir d’exemple.
- Buidatge i tractament de la informació recollida.
- Redacció del document final i identificació de possibles accions col·lectives de suport.
Foto: Sergi Boixader
Client:
Parc Natural del Cadí-Moixeró
Calendari:
2020