Formació al Càmping el Solsonès sobre el Sistema de Gestió Ambiental EMAS
17 juliol, 2017Curs “Aprèn a comunicar millor els teus productes per a vendre més”
11 octubre, 2017El dilluns 31 de juliol de 2017 va tenir lloc a l’Espai Orígens, de Camarasa, una jornada tècnica centrada en cercar estratègies de col·laboració entre productors agroalimentaris i responsables d’equipaments turístics visitables.
Des de Raiels vam conduir tota la jornada, que va incloure una sessió teòrica enfocada a com fer les empreses agroalimentàries visitables i la coordinació d’un networking entre productors locals i equipaments turístics visitables.
Foren interessants les conclusions i les oportunitats de col·laboració que es van manifestar i, especialment, va ser enriquidor l’espai de networking entre ambdós sectors per a explorar possibilitats de treball col·laboratiu que, ara com ara, comencen tímidament a portar-se a la pràctica en algunes experiències incipients. Algunes de les idees que es van exposar per a facilitar els vincles i el treball compartit entre ambdós sectors van ser: la venda de productes locals a les botigues dels centres d’interpretació, el disseny de productes turístics conjunts, la facilitació d’espais per fer presentacions de productes locals, maridatges o degustacions, entre altres.