Finalitza el procés dels Pressupostos Participatius de Solsona
23 febrer, 2018Jornada de presentació:”La carn del Parc Natural de l’Alt Pirineu: recorregut actual, barreres i oportunitats per tancar el cercle i retenir-ne el seu valor”
23 febrer, 2018El dilluns 13 de novembre de 2017 vam estar a Gallecs a la Jornada Slow Food. Aquesta tenia per principal objectiu fer difusió dels valors de la gastronomia Slow Food (bo, net i just) i s’adreçava a totes les persones sensibles amb aquests valors: productors, restaurants Slow Food, persones a títol individual, tècnics d’administracions locals, etc. La jornada va començar amb un Mercat de la Terra, on una vintena de productors/es agroalimentaris d’arreu de Catalunya van donar a conèixer productes de qualitat i de proximitat. Paral·lelament, es van realitzar tallers diversos relacionats amb els productes agroalimentaris de la zona: presentació de l’Associació de Llavors i Orientals i del Banc de Llavors del Vallès Oriental, presentació del vi ecològic d’Alella i cata de cerveses “La Calma”. Al migdia va tenir lloc la presentació del projecte Slow Food Catalunya Km0, que té per objectiu donar un enfoc més dinàmic i professional al col·lectiu de restaurants Slow Food i continuar avançant decididament en la difusió dels valors de la gastronomia Slow Food. En aquest acte, Raiels ens vam presentar com la secretaria tècnica de Slow Food Catalunya km0 . La jornada va acabar amb un dinar fet amb productes del Vallès.