Jornada “Enxarxa’t. Apostem pel producte local”, el 25 de juliol a Solsona
11 juliol, 2016A Raiels tornem de les vacances amb les piles carregades!
13 setembre, 2016Una vintena de productors/elaboradors i una dotzena de restaurants de les comarques del Solsonès, Bages, Berguedà, Alt Urgell i Segarra van trobar-se ahir a Solsona amb l’objectiu de poder-se conèixer i així valorar l’opció d’establir acords comercials entre ells.
Els restaurants van poden conèixer productors de vedella, porc, pollastres, aliments lliures d’al·lèrgens, formatges, melmelades, productes d’horta, nyàmeres, oli d’oliva, pa i pastisseria, safrà, pasta fresca i productes derivats d’horta (cremes, brous, etc); alguns d’ells amb certificat ecològic.
Tots els assistents van valorar molt positivament la jornada, ja que els va permetre conèixer de primera mà possibles proveïdors o clients de les comarques veïnes; i consideren que la incorporació del producte local en restaurants i altres establiments de la comarca és una línia de treball clau per a la posada en valor del producte local.