Dinamització d’una trobada d’agents de la cadena de valor del sector agroalimentari de la Catalunya Central

Disseny d’un model estratègic de suport al comerç de les Garrigues i assessoraments
8 març, 2024
Projecte entorn la Silver economy a les comarques i municipis rurals de Tarragona
8 març, 2024
Preparació de la documentació per sol·licitar un ajut Leader en la seva 3a edició
1 octubre, 2017
Informe “Anàlisi de l’entorn” en el marc del Pla Estratègic del Museu Diocesà i Comarcal de Solsona
6 setembre, 2017

Dinamització d’una trobada d’agents de la cadena de valor del sector agroalimentari de la Catalunya Central

    Descripció:

    Raiels ha dinamitzat la “Trobada d’entitats de la cadena de valor del sector agroalimentari de la Catalunya Central”, realitzada al Mas Soler de n’Hug, amb l'objectiu d'identificar accions que podria dur a terme l'Ateneu Cooperatiu de la Catalunya Central per a resoldre les necessitats de les empreses del cercle agroalimentari de la Catalunya Central, així com per a crear xarxa i fomentar la creació de sinergies entre les entitats del cercle agroalimentari.

    La dinàmica de la sessió s'ha estructurat en diferents taules de treball, cadascuna de les quals s'ha centrat en revisar propostes d'accions per a assolir cadascun dels objectius generals del Pla de Treball de l'Ateneu Cooperatiu de la Catalunya Central.

    Client:

    Ateneu Cooperatiu de la Catalunya Central

    Calendari:

    2023