Descripció:
Suport tècnic en el procés col·laboratiu entre diferents agents públics, privats i de la societat civil per tal de crear una certificació que avaluï els establiments que ofereixen aliments agroecològics: el certificat Ecolocal. Es tracta del primer certificat oficial dirigit a menjadors escolars, restaurants i col·lectivitats i que valorarà els aliments ecològics i de proximitat.
Els objectius bàsics són reconèixer la restauració compromesa i sostenible, evitar el frau al sector i facilitar la contractació pública que contempli criteris ecològics i de proximitat.
El disseny del segell ha estat liderat per XAMEC, amb la participació de l’Associació de Cuineres i Cuiners Slow Food , Intereco, la Generalitat de Catalunya, Justícia Alimentària, Mensa Cívica i l’Ajuntament de Barcelona. Raiels hi ha participat com a part de les tasques en el sí de la coordinació de la Secretaria Tècnica del l’Associació de Cuineres i Cuiners Slow Food KM0.
Raiels ha participat en el projecte com a part de les tasques en el sí de la coordinació de la Secretaria Tècnica del l’Associació de Cuineres i Cuiners Slow Food Km0.
Calendari:
2021