Descripció:
Redacció dels continguts de l’exposició referents al procés productiu d’elaboració de 15 productes agroalimentaris del Berguedà per a l’exposició titulada Com fem el que fem i eix central de la fira en el marc de la Fira de maig de Berga. Partint de les matèries primeres, s’explica els passos que es segueixen per cada procés productiu fins aconseguir el producte acabat. Els processos productius que s’han detallat són: elaboració de tastet o botifarra crua, tastet sec o fuet, bull blanc, botifarra negra, pernil cuit, iogurt, formatge fresc i formatge madurat, conserva de pèsol negra, bolets deshidratats, cervesa, snacks, pa, galetes i neules.
Les tasques dutes a terme han estat:
- Documentació sobre els 15 processos productius seleccionats, redacció dels continguts i contrast amb les empreses agroalimentàries que els elaboren.
- Coordinació amb el dissenyador gràfic i revisió dels continguts de l’exposició.
Client:
Data:
2019