Conceptualització i creació de continguts del cartell divulgatiu “La carn del Parc Natural de l’Alt Pirineu: la conservació del paisatge a la taula”

Suport i dinamització de la marca “Productes d’Altura” del municipi de la Llacuna
31 desembre, 2018
Coordinació i disseny de productes de turisme cultural pel Museu Diocesà d’Urgell
6 gener, 2019
Secretaria tècnica Slow Food Catalunya km0
1 novembre, 2017
Camins de cervera
Camins escolars segurs i sostenibles de Cervera
27 agost, 2015

Conceptualització i creació de continguts del cartell divulgatiu “La carn del Parc Natural de l’Alt Pirineu: la conservació del paisatge a la taula”

    Descripció:

    Conceptualització i aportació dels continguts per al cartell divulgatiu “La carn del Parc Natural de l’Alt Pirineu: la conservació del paisatge a la taula”. Consisteix en un material didàctic per  donar a conèixer les diferents peces de carn que s’obtenen de les races de bestiar autòctones presents a l’espai natural protegit del Parc Natural de l’Alt Pirineu i promoure’n el seu consum, tant de les peces més habituals com d’aquelles més desconegudes. S’hi presenten il·lustracions de les races ramaderes autòctones que s’hi troben: la vaca pallaresa i la vaca bruna dels Pirineus, l’ovella xisqueta i l’ovella aranesa, la cabra pirinenca i el cavall pirinenc català, il·lustracions de les diferents peces que se n’obtenen, i un llistat amb les diferents coccions i les peces més indicades per a cada tipus de cocció.

    L’acció ha constat de les següents fases:

    • Conceptualització del cartell
    • Redacció i revisió dels continguts
    • Coordinació amb la dissenyadora gràfica, l’il·lustrador, el cuiner i la impremta

    Client:

    Parc Natural de l’Alt Pirineu

    Data:

    2019