Descripció:
Conceptualització i aportació dels continguts per al cartell divulgatiu “La carn del Parc Natural de l’Alt Pirineu: la conservació del paisatge a la taula”. Consisteix en un material didàctic per donar a conèixer les diferents peces de carn que s’obtenen de les races de bestiar autòctones presents a l’espai natural protegit del Parc Natural de l’Alt Pirineu i promoure’n el seu consum, tant de les peces més habituals com d’aquelles més desconegudes. S’hi presenten il·lustracions de les races ramaderes autòctones que s’hi troben: la vaca pallaresa i la vaca bruna dels Pirineus, l’ovella xisqueta i l’ovella aranesa, la cabra pirinenca i el cavall pirinenc català, il·lustracions de les diferents peces que se n’obtenen, i un llistat amb les diferents coccions i les peces més indicades per a cada tipus de cocció.
L’acció ha constat de les següents fases:
- Conceptualització del cartell
- Redacció i revisió dels continguts
- Coordinació amb la dissenyadora gràfica, l’il·lustrador, el cuiner i la impremta
Client:
Data:
2019