III Workshop de petits elaboradors: “Donem valor al producte de proximitat”

Jornada Tècnica. Com fer visites guiades a les explotacions agroalimentàries
26 novembre, 2018
Suport i dinamització de la marca “Productes d’Altura” del municipi de la Llacuna
31 desembre, 2018
Secretaria tècnica Slow Food Catalunya km0
1 novembre, 2017
Camins de cervera
Camins escolars segurs i sostenibles de Cervera
27 agost, 2015

III Workshop de petits elaboradors: “Donem valor al producte de proximitat”

    Descripció:

    Participació de Raiels en aquesta jornada tècnica que va tenir lloc a Monells, el dia 27 de novembre, per mitjà de la impartició del Taller 1. Recomanacions per fer visitables les explotacions i els obradors alimentaris adreçada a productors i productores agroalimentaris tant de l’Alt com del Baix Empordà que tinguin interès en oferir activitats turístiques des de les seves finques o obradors.

    Client:

    Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació

    Data:

    27 de novembre de 2018