Jornada Tècnica. Com fer visites guiades a les explotacions agroalimentàries

Jornada tècnica. Visites i activitats guiades com a estratègia comercial. Com millorar-les i ser més cooperatius?
10 juliol, 2018
III Workshop de petits elaboradors: “Donem valor al producte de proximitat”
27 novembre, 2018
Secretaria tècnica Slow Food Catalunya km0
1 novembre, 2017
Camins de cervera
Camins escolars segurs i sostenibles de Cervera
27 agost, 2015

Jornada Tècnica. Com fer visites guiades a les explotacions agroalimentàries

    Descripció:

    Raiels va impartir íntegrament aquesta jornada realitzada a Figueres el dia 26 de novembre i adreçada a productors i productores agroalimentaris de l’Alt i del Baix Empordà interessats en fer visitables les seves finques i obradors.

    La jornada va incloure els següents apartats:

    • Aspecte legals i recomanacions de qualitat. Quins són els aspectes legals? I quines recomanacions podem incorporar a les nostres visites que aportin qualitat?
    • El producte turístic relacionat amb la producció agroalimentària.
    • Principals components. Beneficis de les visites. Procés de creació d'un producte turístic. Experiències de referència. Comunicació i comercialització.
    • Exercici pràctic de la idea de producte turístic.

    Client:

    Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació

    Data:

    26 de novembre de 2018