Presentació de la Diagnosi de la cadena de valor de l’oli i les seves potencialitats econòmiques de les Garrigues i el Segrià Sec
13 juny, 2018Jornada Experiències d’oleoturisme que inspiren i Seminaris per al disseny de productes turístics col·laboratius entorn de la cadena de valor de l’oli
9 agost, 2018El passat dimarts 12 de juny va tenir lloc a Llavorsí, a la seu del Parc Natural de l’Alt Pirineu, la jornada “Millorem les experiències turístiques” adreçada a productors agroalimentaris i artesans de l’àmbit del Parc Natural per tal de donar-los eines a l’hora de dissenyar activitats i productes turístics com a possibles empreses visitables. Aquesta formació forma part del projecte per reeditar el material de comunicació del Parc Natural que ja va publicar l’any 2015 per donar a conèixer la producció local d’aquest territori. Es preveu que per aquest 2018 es pugui dur a terme una actualització tant del directori de contactes dels productors i artesans, així com d’un catàleg d’experiències turístiques, en part, dissenyades a partir de la formació impartida en aquesta jornada.