Descripció:
Participem en la redacció del projecte L'Olivera 2020 que s'ha presentat a la convocatòria de projectes sobre sistemes d'alimentació sostenibles de la Fundació Daniel i Nina Carasso.
Per encàrrec de L'Olivera SCCL, hem participat en la co-redacció del projecte titulat L'Olivera 2020: impulsant un sistema d'alimentació sostenible de valors afegits en un entorn rural de muntanya mediterrània. El projecte ha estat presentat a la convocatòria de projectes de la Fundació Carasso dins el programa Alimentació Sostenible.
La Fundació Daniel i Nina Carasso recolza a través del programa d'Alimentació Sostenible projectes de desenvolupament de la sostenibilitat dels sistemes alimentaris que tenen un enfocament sistèmic abordant diferents aspectes dels sistemes alimentaris i permet finançar iniciatives per a l'acceleració de la transició a sistemes d'alimentació sostenibles. La convocatòria s'adreça a entitats sense ànim de lucre, empreses de l'economia social i entitats locals i finança projectes amb una durada de fins a 3 anys i amb un cofinançament d'entre el 30% i el 70%.
Client:
Data:
abril-maig 2017