Descripció:
Coordinació i dinamització de la “Taula de Treball de l’Oli del Bages”, constituïda per productors i elaboradors d’oli de les varietats locals corbella, vera i verdal Manresa amb l’objectiu de valoritzar i promocionar aquestes varietats d’olivera i els seus olis singulars.
Els objectius d’aquesta feina de dinamització són donar continuïtat a la línia de treball sobre l’oleoturisme identificada en el treball fet a principis del 2016 i alhora facilitar espais de trobada que permetin cohesionar el grup, visibilitzar les empreses que en són membres i donar a conèixer l’especificitat dels seus olis. Les accions realitzades són:
- Sessió inspiradora sobre l’oleoturisme: coneguem experiències de referència.
- Elaboració dels continguts del fulletó “Oli del Bages: un autèntic tresor”.
- Presentació de la Taula de Treball als restaurants que formen part de l’Associació Els Fogons Gastronòmics del Bages i realització d’una degustació d’olis de varietats locals.
- Xerrada “El paper de les associacions de productors agroalimentaris”.
Aquest és un projecte impulsat Rebost del Bages, amb la col•laboració de la Diputació de Barcelona en el marc de la Xarxa de Productes de la Terra.
Client:
Data:
octubre - desembre 2016