Presentat el Pla estratègic territorial de la comarca de les Garrigues 2015-2025
30 juny, 2016Bona acollida de la jornada “Enxarxa’t: apostem pel producte local”, feta a Solsona
26 juliol, 2016Es tracta d’una sessió de networking entre productors i elaboradors alimentaris locals i de qualitat i establiments de restauració de les comarques del Solsonès, la Segarra, el Bages, l’Alt Urgell i el Berguedà.
Si ets productor o elaborador agroalimentari, establiment de restauració, establiment de cuina col•lectiva (menjadors escolars, cuines de centres sanitaris o de cases de colònies, etc), empresa de càtering o qualsevol altre establiment que elabora plats cuinats de les comarques del Solsonès, Bages, Segarra, Alt Urgell o Berguedà, aquesta jornada t’interessa!
La jornada és gratuïta però cal inscriure’s com a molt tard el 21 de juliol a través del següent enllaç, o bé contactant amb:
- Consell Comarcal del Solsonès. Sra. Goretti Sala. (A/e: promocioeconomica@solsones.ddl.net – Tel.: 973 482 003)
- Raiels. Sra. Núria Serena (A/e: nuria.serena@raiels.cat –Tel.: 669454561)
Descarregar el programa complet aquí