Visita amb alumnes de l’ECA del Solsonès al Parc Natural del Montseny
29 gener, 2016Nova reunió de la taula de treball amb els productors d’oli de varietats locals corbella, verdal Manresa i vera
16 febrer, 2016Disponible el Recull d’activitats de suport al teixit empresarial de la Diputació de Barcelona 2016
Aquest recull té per objectiu posar a l’abast dels ens locals un conjunt d’activitats d’acompanyament, formatives i informatives per a pimes i persones emprenedores i facilitar la planificació de l’oferta local dels centres de serveis a les empreses.
Raiels hi participem com a empresa consultora oferint aquestes dues activitats, adreçades especialment als ens que formen part de la Xarxa de Productes de la Terra:
SESSIÓ INFORMATIVA S/MK31. COM POSAR EN VALOR ELS NOSTRES DISTINTIUS I MARQUES COL·LECTIVES? Pàgina 171
OBJECTIUS: Conscienciar sobre la importància dels distintius/marques col·lectives com a estratègia de posicionament empresarial i sectorial i facilitar eines per a la seva posada en valor.
PERFIL PARTICIPANTS: Representants d’associacions de productors agroalimentaris, i/o empreses del sector dels productes de la terra (tant d’artesania alimentària com de producció agrària o ramadera) que tinguin algun distintiu o alguna marca col·lectiva; o bé que tinguin intenció de tenir-ne.
DURADA: 4 hores
CONTINGUTS:
- Marques i distintius. Tipologia. Quins valors i percepcions transmeten als consumidors cadascuna d’elles?
- Eines, tècniques i estratègies per a la seva posada en valor. Exemples de referència, bones pràctiques.
- Dinàmica participativa. Quins valors té o pot tenir la marca? Com els transmeto? Ho puc millorar?
- Posada en comú i conclusions
SESSIÓ DE NETWORKING DN/5. “ENXARXA’T”. SESSIÓ DE NETWORKING ENTRE EMPRESES DE PRODUCTES ALIMENTARIS LOCALS I DE QUALITAT I RESTAURANTS I/O COMERÇOS DEL TERRITORI- Pàgina 186
OBJECTIUS: Promoure l’establiment de sinergies i acords comercials entre les empreses de productes alimentaris locals i de qualitat d’un territori i els establiments de restauració i comerços del mateix territori.
PERFIL PARTICIPANTS: Empreses de productes alimentaris i de qualitat interessades en vendre el seu producte a establiments de restauració i/o comerços del mateix territori. – Empreses del sector de la restauració i comerços interessats en incorporar al seu negoci productes agroalimentaris i artesans locals.
DURADA: 4 hores
CONTINGUTS:
- Introducció teòrica: Eines per a la cooperació empresarial i experiències d’èxit.
- Presentació de les empreses i dels seus productes.
- Realització d’entrevistes per parelles que permetin conèixer les principals característiques de les empreses i explorar la possibilitats d’establir acords comercials o bé altres col·laboracions. Les entrevistes es realitzaran mitjançant la metodologia speed networking, per permetre realitzar el màxim d’intercanvis possibles.
Més informació sobre el recull a: Recull d’activitats de suport al teixit empresarial
Si us interessen aquestes sessions contacteu directament amb nosaltres raiels@raiels.cat