Iniciem les classes de Tècniques d’educació ambiental
24 setembre, 2015Fulletó-directori dels productes locals del Parc Natural del Cadí-Moixeró”
1 octubre, 2015Aquest dilluns 28 de setembre, des de Raiels hem impartit la ponència: “Eines i estratègies per a potenciar i reforçar les associacions i els col·lectius d’empreses agroalimentàries“, en el marc d’una sessió de treball amb associacions de productors integrats a la Xarxa Productes de la Terra, que impulsa la Diputació de Barcelona.
La finalitat d’aquesta ponència s’ha enfocat vers una reflexió conjunta entorn de l’associacionisme entre les empreses agroalimentàries tenint presents els avantatges i els reptes que cal assumir quan es posa en marxa una associació d’aquest tipus o quan se n’és membre. L’exposició s’ha complementat amb l’anàlisi de casos d’èxit entorn de l’experiència d’associacions de productors i artesans alimentaris de l’àmbit de la Província de Barcelona (Berguedà i Osona), del Pirineu català i de Navarra.